Ska jag? Ska jag inte?

Abstinens. Så kan man sammanfatta min tillvaro just nu. Har inte sprungit sen i lördags pga foten. Spinning går alldeles utmärkt men när jag instruerade Afro häromdagen protesterade den.  Idag hade jag tänkt springa men vet inte om jag vågar.

Hade just övertygat mig själv om att spinning funkar lika bra så lägger Andréa upp den här

Nu är det kört. Jag MÅSTE få springa! Fast jag borde inte…

8 Kommentarer

 • Svara
  Thomas
  29 oktober, 2010 kl 08:46

  Prova att köra lite crosstrainer.. så får du liiite av löparkänslan kanske?

 • Svara
  Sara
  29 oktober, 2010 kl 09:15

  Ah vad underbart, det fick verkligen fart på löpsuget! Hade jag också haft en sån väg till jobbet hade jag också transportlöpt! Nu tar jag mig från ena sidan Malmö till den andra på tråkiga cykelvägar bredvid avgasstinkande bilar, så det blir cykel för min del.

 • Svara
  Jenny
  29 oktober, 2010 kl 09:27

  Jag skulle nog inte chansa med foten. Kör ett riktigt djäkla skitjobbigt spinningpass istället! Bättre att foten bli helt bra innan du testar den! Kör hårt med alternativ träning och rocka loss bland vikterna i gymmet också! :)

 • Svara
  Magnus Levin
  29 oktober, 2010 kl 09:32

  vilken fantastisk inspirationsvideo, tyvärr har jag 30 km till jobbet så det är inget man gör varje dag men någon runda har det blivit :-)

 • Svara
  Mats
  29 oktober, 2010 kl 09:33

  Lyssna på kroppen!

 • Svara
  Andréa
  29 oktober, 2010 kl 19:35

  Jag säger som Jenny; det är inte värt att chansa och sen kanske inte kunna springa på länge sen! Kör det som inte gör ont ett tag så kan du säkert springa i skogen om någon vecka :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  29 oktober, 2010 kl 20:02

  Thomas – fast crosstrainer är det värsta jag vet. Som att trampa sirap. Jag sprang istället…

  Sara – ja den miljön är det inte många som har på sin väg till jobbet. Och jag som jobbar mycket hemma… hur ska det gå?

  Jenny – du är klok som en bok. Men jag kunde inte hålla mig. Och det kändes INGENTING! Så jag är glad igen :)

  Magnus Levin – 30 km är ju en bra uppvärmning innan ultran. Springer du ett par dagar till jobbet kommer du ju tycka ultran är lätt som en plätt sen :)

  Mats – jag gjorde det och den ville springa. Så jag sprang…

  Andréa – jag chansade och det höll. Men var noga med att välja plan asfalt och koncentrerade mig till 300% var jag satte fötterna….

 • Svara
  Johan
  29 oktober, 2010 kl 23:37

  Sjukt inspirerande video, själv har jag 24km till jobb. Vääääääääldigt få trän och väldigt öppet, några km industriområden är väl så där lockande. Ena hållet går ju, lite jobbigare när man ska ta sig fram och tillbaka på samma dag. Skönt att din fot höll. Misstänker att du inte springer Yddingen på söndag. =)

 • Kommentera