Nu stämplar jag ut…

Vissa veckor kör det ihop sig med många sjuka instruktörer. Den här veckan blev smått kaotisk med 11 pass (plus 3 Mamma Bootcamp). 

Trott_Bjorn.se

Att instruera 14 pass på sex dagar är inget större problem, förutom att man tröttnar lite på sin egen röst.  Och sätten att variera sin peppning och coaching tar liksom slut någonstans där på vägen… Men det svåraste av allt är nog ändå att motivera sig att duscha för tredje gången på samma dag…

I alla fall. Nu är det ledigt. I morgon överlåter jag instruerandet till andra och ägnar mig åt min egen träning. 90 minuter löpteknik med Daniel Ekman. Ska bli hur spännande som helst! Någon annan får stå för coachandet, men duschen slipper man ju lik förbaskat inte!

3 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  30 oktober, 2010 kl 19:44

  Jag gissar att få deltagare är gemensamma under de 14 passen – alltså inget större problem att vara lite monoton i sin pepping. Men jag förstår att man kan tröttna på sig själv.

 • Svara
  Carina
  30 oktober, 2010 kl 22:11

  Vad spännande med ett löpteknikpass, hoppas det blir riktigt bra!!

 • Svara
  soffan
  1 november, 2010 kl 00:30

  Hahaha, ja det där känner jag igen, duscha blir ju så tråkigt när man måste göra´t för ofta :) .

 • Kommentera