YOGA!

Så här dagarna innan Stockholm halvmarathon är det ju klokt att ta det lite lugnare med träningen. Så att benen är piggast möjliga på lördag när det är dags att ta Stockholm med storm. Men att ta det lugnt är det svåraste som finns. För just när man tvingas vila är långpassen som mest lockande och tuffe-intervallerna som mest frestande.

Men det finns en fördel med lugna veckan och det är att man får loss lite tid till sånt man annars inte hinner. Här hade man kunnat tänka städning och ogräsrensning, men jag väljer att tänka yoga.

Yoga ikväll alltså. Fast det känns som det blir svårt att leka hund. Jag känner mig mer som ett kylskåp.

4 Kommentarer

 • Svara
  Emilia
  7 september, 2010 kl 12:23

  Mmm visst är det jobbigt att man ska behöva vila och ta det lungt när man bara vill ut och kuta! :) Tur att man vet att man får tillbaka det på tävlingsdagen och kan ta i för fulla muggar! :) Vad tyckte du om Biggest loser igår? Jag hann bara se tio sista minuterna.

 • Svara
  Jenny
  7 september, 2010 kl 13:56

  Jag ska heja på dig i stockholm…vill springa, men jag har fattat rätt beslut tror jag. Vad siktar du på för tid?

 • Svara
  Jane Hviid
  7 september, 2010 kl 20:28

  Härligt med yoga.
  Själv ska jag på poweryoga workshop imorgon onsdag i Lund
  18-20, ska du med??
  Finns platser kvar och det kostar 200:-.
  Vi hörs.
  Kram

 • Svara
  Anna (orka mera)
  7 september, 2010 kl 22:04

  Emilia – jag tyckte det var rätt ok. Fast jag tyckte synd om dem som måste åka hem…

  Jenny – vet inte riktigt. Är osäker på formen. 1.35 hade varit kul, men jag tror inte jag är riktigt där ännu.
  Ska bli kul med någon som hejar. Det är ju inte vardagsmat när man är i Stockholm och springer :)

  Jane – åååh vad roligt! Är det förkunskapskrav??? Jag har inte yogat på jättelänge och känner mig inte så flink just nu.

 • Kommentera