Test av nya skorna

IMG_2965

Ville springa lång-långt idag. I skogen. Lugnt och fint. Men med en vecka till Stockholm halvmarathon tyckte coach F att det var bättre att springa halvlångt och istället lite raskare. Så så fick det bli. Han vara chef.

Det blev alltså 15 km, varav första fem och sista fem gick lite lagom snabbt (5:02 resp 4:55) och mittenfemman gick i tävlingstempo (4:31). Såklart i nya skorna.

Skorna kändes jättesköna på foten. Satt som en smäck runt min taniga fot. En vag känsla av domning på högerfoten kom och gick. Inget allvarligt, inget ont, bara en förnimmelse. Kanske den alltid finns där, bara det att jag kände efter lite extra idag, vad vet jag? Framtiden får utvisa. I övrigt inga konstigheter, kändes ganska snarlik mina gamla trotjänare Nike Elite. Jag tror vi kommer att bli kompisar!

2 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  3 september, 2010 kl 21:15

  Det var inget dåligt pass. Bra jobbat. Du kommer bli giftig den 11:e.

 • Svara
  Emilia
  4 september, 2010 kl 12:32

  Ohh lät som ett riktigt härligt pass i ett bra tempo :)!
  Om jag inte hinner säga det sen, lycka till på Stockholm halvmaran!

 • Kommentera