Och så vädret…

Ny bild (5)

MEEEEEEEEEEEEEH! Jag vill ju inte skita ner mina nya skor!

Inte blåsa bort heller för den delen.

Och vet ni hur kallt 8 grader är? Det har vi typ inte haft sen februari…

Vem bestämmer egentligen Lidingö-vädret?

5 Kommentarer

 • Svara
  Daniel
  22 september, 2010 kl 08:58

  Riktigt grisväder! Det kommer bli spännande för oss! :D

 • Svara
  Jenny
  22 september, 2010 kl 09:09

  När jag sprang senaste gången…tror det var två eller tre år sedan så var det ett riktigt vidrigt väder. Spöregn konstant under hela dagen….tunga spår, lerigt och djävligt! Men du fixar detta ändå det är jag övertygad om! Håller tummarna för att du kniper det där silvret!

 • Svara
  Jesper
  22 september, 2010 kl 10:02

  Tänk vad mycket syre det kommer vara i luften! ;)

 • Svara
  Jennifer
  22 september, 2010 kl 17:43

  Hej!

  Älskar verkligen din blogg och blir hur inspirerad som helst till att träna. Har följt dig i flera år nu. Träningen har under några års tid varit mitt största intresse och jag tycker framförallt om att springa.

  Löpte ganska mkt förra året men la av eftersom jag fick ont i knäna och benhinnorna. Började köra mer pass på gymmet och spinning istället. Nu under sommaren har jag snörat på mig löparskorna igen och kämpat mig tillbaka till konditionen. Jag springer 1 mil två gånger i veckan men tyvärr känner jag redan av smärtan i benhinnorna. Vad gör jag för fel? Jag vill verkligen springa! Bör jag tänka på något speciellt, teknik mässigt eller så? Hur är det att kombinera spinning och löpning?

  Tacksam om du svarar på mail :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  22 september, 2010 kl 21:28

  Daniel – spännande och geggigt. Klafs klafs :)

  Jenny – jo, jag var också där då. Hade lera upp till rumpan efteråt!

  Jesper – ja man får se det positivt!

  Jennifer – åååh tack! Jag skickar ett mail!

 • Kommentera