Head huntad…

DSCF4814

Det är inte varje dag man får brev med frimärke nuförtiden. Därför blev jag extra glad när jag hittade detta i brevlådan. Smickrad upp över öronen och ganska frestad faktiskt. Tänk om man skulle ta och bli med klubb… Det tål att tänkas på!

19 Kommentarer

 • Svara
  Jesper
  29 september, 2010 kl 19:56

  Grattis! :)

 • Svara
  Thomas
  29 september, 2010 kl 20:04

  Skitkul ju!

  Klart du ska!

 • Svara
  Anna
  29 september, 2010 kl 20:16

  Men vad kul Anna, klart du ska gå med i klubb.

 • Svara
  Mikael Björk
  29 september, 2010 kl 20:48

  Björnstorp är grymma. De ligger alltid före mig i de tävlingar jag deltagit i.

 • Svara
  Daniel
  29 september, 2010 kl 21:07

  Jättekul Anna! Klart du ska gå med där!

 • Svara
  Ingmarie
  29 september, 2010 kl 21:56

  Men åh vad roligt! Det är ju inget att tveka på! Klart du ska haka på! GRATTIS!

 • Svara
  Ann
  29 september, 2010 kl 22:22

  Åh så roooligt, kör på! Klubb är bäst!! Jag tänkte senast för ett par timmar sedan (efter träningen…) på hur fantastiskt mycket jag tycker om min fina klubb, hur det motiverar mig och gör mig bättre. Alla tips, all fin förståelse som man inte får av de andra…ickelöparna. Ja, jag är helt kär i min klubb, Vilsta IK E-tuna. Du MÅSTE prova!

 • Svara
  Carina
  29 september, 2010 kl 22:46

  Vad roligt!! Grattis!

 • Svara
  Helena
  30 september, 2010 kl 00:12

  Klart du skall gå med hos oss :-)

 • Svara
  Hilda
  30 september, 2010 kl 02:01

  Jag ska åka med Björnstorp IF upp till Mora nästa år är det tänkt =). Känns som en bra klubb både för löpning och skidor.

 • Svara
  sanna
  30 september, 2010 kl 07:51

  Grattis! Kör på ;-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  30 september, 2010 kl 08:31

  Oj så mycket pepp på samma gång. Man kanske skulle våga ändå…

  Helena – känns frestande! Såg att du fick till en fin tid på Lidingö förresten! Grattis!!! Om jag ska komma och testa någon gång, vilket pass rekommenderar du? Lund eller Skrylle?

 • Svara
  Jenny
  30 september, 2010 kl 09:02

  Inget att tveka om. Ett sätt att bli ännu bättre är ju faktiskt att gå med i en löpklubb. Du har ju helt klart potential, så go for it!

 • Svara
  Linn
  30 september, 2010 kl 09:39

  Klart du ska gå med! Jag har själv tänkt på Björnstorp många gånger men inte kommit loss. Jag är ju uppvuxen i de trakterna så jag känner många som varit med, det verkar vara en jättetrevlig klubb.
  Och du; ta åt dig av allt smicker och bara njut!

 • Svara
  Katarina
  30 september, 2010 kl 12:10

  Det är Björnstorp som ska vara glada om du väljer dem!!
  Jag tycker du är en grym löptalang, och jag hoppas att de tar vara på det om DU väljer dem:)
  Men släpp för allt i världen inte coach-F. Han har koll på läget:)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  30 september, 2010 kl 13:17

  Jenny – ja det hade varit kul…. nackdelen är att det är lite omständigare än att bara snöra på sig skorna. En bit att åka och mycket tid runt omkring (som man allt som oftast inte har). Men det hade varit spännande!!!

  Linn – Du ska inte gå med då? Så jag har någon att hålla i handen? :)

  Katarina – nej nej Coach F ska jag abslolut inte släppa. Han är jättebra på träningsupplägg och jag har ju sett att hans idéer funkar (även om han ofta går emot Mr Szalkai himself…). Däremot hade jag velat ha lite input om löpteknik, köra lite löpskolning etc och det är han inte lika bra på. Tror det är tekniken som är nästa pusselbit för min del. Sen vet jag iofs inte om man får det i löpklubben heller, jag har ju aldrig testat!

 • Svara
  Therese
  30 september, 2010 kl 13:23

  Klart du ska gå med! Klubb är det bästa. Jag älskar min löparklubb, jag längtar till nästa träning redan under pågående träningspass eftersom det är en sån härlig stämning, så härliga människor och så peppande. Och vi kör en hel del teknikträning, både praktiskt och teoretiskt. Det känns som att det är sånt som klubbar kan, fast förstås beroende på hur kunniga och engagerade tränarna är. Lycka till hur som helst, du kommer nog få skitkul! :)

 • Svara
  Helena
  30 september, 2010 kl 15:56

  Tack! Jag var rätt nöjd :-)
  Jag har faktiskt aldrig varit på tisdagsträningarna i Skrylle (jobbar alltid kväll då). Vet dock att det brukar vara olika former av tidsintervaller där och backträning emellanåt. Torsdagarna är det intervaller på bana (CIP), och enligt mig är det få saker i livet som är roligare än det :-) När det blir kallare brukar vi dels flytta in i Atleticum för intervallpass, och dels köra pass i Skrylle med bla backar och löpskolning.

 • Svara
  Sara
  30 september, 2010 kl 22:07

  Häftigt att bli headhuntad :) Björnstorp verkar vara en bra klubb med härlig smmanhållning. Jag brukar kalla dem för den röda löparmaffian och Is Göta för den blåa löparmaffian – de invaderar alltid alla tävlingar i stora gäng och det kryllar av Björnstorpare och Götare överallt. Testa på det kan du ju alltid göra!

 • Kommentera