DEN veckan.

Idag börjar DEN veckan. Veckan när man ska:

1)Träna lite mindre
2) Sova lite mer
3) Fylla på med mycket vatten (och Vitargo vad det lider…)
4) Fylla på energiförråden med mat!

Vi tar det från början:

Träna lite mindre är tråkigt. Jag vill spontanspringa riktigt långt på skåneleden.. Jag vill tokspringa backintervaller, socialspringa med vänner, testspringa ultrarundorna och ösa mig igenom ett pulsspinning. Varför blir allting EXTRA roligt när man inte får?

Sova lite mer hade kunnat vara underbart. Men det är så himla svårt. Faktiskt svårare än vilket Lidingölopp som helst. Men jag ger det ett försök. Kl 22 är det natti natti från och med ikväll. Ser ni mig på facebook eller på era bloggar efter det, så är ni välkomna att skälla ut mig!

Fylla på med vatten (och Vitargo). Jag är dålig på att dricka. Blir nästan aldrig törstig. Vatten är jättegott men jag är dålig på att komma ihåg det. Vitargo är äckligt. Men någon flaska får det bli i förebyggande syfte.

Mat. Inga problem. Jag älskar mat och njuter fullt ut. Att få överdosera lite är lyxigt!

Veckan kan börja!

Snart dags…

8 Kommentarer

 • Svara
  Ann
  20 september, 2010 kl 12:58

  Håller verkligen med om att det är toksvårt att spara på löpsteget, men den känslan är ju ändå bara så himla positiv!! Det betyder ju att löpglädjen är på topp och urladdningen kan bli total på lördag…
  Jag kör två löppass nu innan Lidingö och utöver det lite spinning och en del styrka. Och promenader.
  Angående maten är dylika veckor de allra bästa om året…

 • Svara
  Jenny
  20 september, 2010 kl 14:05

  Du laddar på bästa tänkbara sätt! Håll dig till planen nu bara:)

 • Svara
  Johan
  20 september, 2010 kl 15:45

  Sova mer än vanligt är toksvårt. Men blir du sugen på gott och nyttigt när du får äta mer eller blir du förförd av det mera onyttiga varianterna? Själv har jag lättare att äta nyttigt efter loppen, då kroppen känner av att den behöver bygga upp reserverna.
  Det finns ju drycker som inte smakar apa… med tanke på Vitargo. Träningsmässigt får du tänka som så att du får ta ut den uppdämda energin på LL =). Du kan fuska för min del när det gäller FB, då vi inte är vänner där =))

 • Svara
  Andreas
  20 september, 2010 kl 15:58

  1. Läst men ej förstått.
  2. Läst men ej förstått.
  3. Det är bara att intala sig att Vitargo är gott.
  4. Inga problem…:)

 • Svara
  Camilla
  20 september, 2010 kl 17:54

  Är det därför jag ska ta pulsspinningen ;-)?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  20 september, 2010 kl 18:00

  Ann – eller hur? Mumsa på och njut av maten :)

  Jenny – jepp. Ska försöka få till det där med sömnen också…

  Johan – Jag äter mer av vanliga maten under veckan dvs större portioner, så nyttigt blir det. Sen på fredagen i stockholm lyxfikar vi alltid lite. På lördagen lär jag som bekant inte vara speciellt sugen… På söndag är jag tokhungrig och unnar mig både nyttigt och gott!

  Andreas – du var ju inte till någon hjälp :)

  Camilla – helt rätt uppfattat!

 • Svara
  Sofie RW
  20 september, 2010 kl 18:35

  Här snackar vi verkligen i-landsproblem :) . I like!

 • Svara
  Anna
  20 september, 2010 kl 20:45

  Jag kommer kolla dig!

 • Kommentera