Shoe-mania!

 

Anna undrade häromdagen om man inte var en riktig löpare om man bara hade ett par löparskor.  Och om så är fallet är det ju jättehemskt. För jag har bara ett par skor. Har alltid bara kört ett i taget. Ekonomiskt, praktiskt och bra. Fast egentligen mest av den anledningen att jag har svårt att hitta skor till mina taniga fötter… Men en riktig löpare vill jag ju vara. Ingen joggare. Eller friluftsmotionär.

Har aldrig tidigare sett behovet av fler. Förrän nu när jag plötsligt inser att jag behöver TRE nya par: ett par vanliga som ska ersätta mina Nike Elite 4+, ett par lätta tävlingsskor och ett par terrängskor.

Så på torsdag blir det skoturné i Malmö, Runner’s store och Löplabbet ska få tävla om min gunst och mina tusenlappar. Dyra nöjen är roliga nöjen.

7 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  28 augusti, 2010 kl 14:17

  Inov-8 borde passa taniga fötter! Och hälsa Anna att så länge man springer är man löpare! :)

 • Svara
  Helena
  28 augusti, 2010 kl 15:50

  Lunarglide har ju ersatt Nike Elite 4+. Jag tycker de är jättesköna och funkar bra som mängdskor. Har dock inte funderat på hur de är i storleken (dessutom har jag herrvarianten, damernas fanns inte inne i rätt stl när jag köpte mina). Som intervall- och tävlingsskor kör jag Lunar Racer just nu. Hade A2 (Saucony) tidigare. Bägge två sitter åt tajt kring foten, Racern känns lite mer dämpad (trots att den är en lättviktare). Lycka till med skojagandet!

 • Svara
  Jenny
  28 augusti, 2010 kl 16:50

  Du borde kanske testa Ds-trainer….lovar att du inte kommer bli besviken!

 • Svara
  Jesper
  28 augusti, 2010 kl 22:43

  Jag har alltid talat mig varm om Löplabbet. Senast var jag dock på Runners Store och fick ett väldigt trevlig bemötande. Handlade en keps plus två gel. Döm om min förvåning när säljaren sa att han bjöd på gelen…. De kostar ändå 30 spänn stycket. Service!!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  29 augusti, 2010 kl 07:25

  Träningsglädje – ahhh, jag hoppas du har rätt! Taniga fötter passar annars bäst i pumps och det är liksom inte min grej :)

  Helena – Tack för tips och info! Tight kring foten låter alldeles strålande!

  Jenny – har testat i affär tidigare, de var jättesköna. Annars har jag haft lite svårt för Asics för att de är för breda, men just trainern funkade.

  Jesper – det behövs så lite för att man ska bli glad! Smart tänkt av Runners. Nu får jag gå dit först :)

 • Svara
  Sara
  31 augusti, 2010 kl 20:50

  Jag håller med Jenny om Ds-Trainers. Jag har också taniga fötter och trainern funkar perfekt för mig. Berätta gärna om vem som vinner din gunst, (och om det beror på mutor eller servicen ;))

 • Svara
  Anna (orka mera)
  31 augusti, 2010 kl 22:04

  Sara – det låter lovande. Jag rapporterar på torsdag vad som hamnade i shoppingbagen och vem som vann min gunst.

 • Kommentera