Tre dagar kvar…

Dags att tänka över packningen nu. Vi har 9 kg vardera att disponera. Varav själva väskan väger dryga kilot. Sen ska datorn med…och telefonen, kameran och deras laddare. Igår shoppade vi loss på apoteket: solkräm, tandkräm, schampoo och duschkräm i mikroskopiska förpackningar.

Vi får klara oss på två uppsättningar cykelkläder (och tvättmedel!). Utrymmet kvar till vardagskläderna lär vara litet. Det gäller att välja de lättaste skorna (nej, inte sockiplast!!) och de tunnaste byxorna. Jacka går bort, vi får stanna på rummet om det regnar. Gaaah, packningen blir nog en större utmaning än själva cyklandet…

2 Kommentarer

 • Svara
  Lars
  9 juli, 2010 kl 14:15

  Hade varit roligt om du la upp er resplan…
  Lycka Till!!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  10 juli, 2010 kl 07:41

  Lars – Det kommer lite mer info fr om i morgon när bloggen tillfälligt ändrar lite utseende. Stay tuned :)

 • Kommentera