Vilket väder för utomhusjobb!

Ibland är det riktigt najs att jobba. Som när termometern kryper upp mot 20 grader, solen skiner, vinden är stilla och man råkar ha ett utomhusjobb.

Funktionella träningen blev inställd i morse pga endast en anmäld deltagare. Eller rättare sagt, jag frågade den stackars deltagaren om vi inte skulle springa lite istället. Och det gjorde vi. 12 km morgonlöpning i underbart väder. Benen känns fortfarande lite stolpiga efter urladdningen i lördags men det var skönt att låta dom rulla lite igen.

Efter löpturen var det dags för Mamma Bootcamp som i och för sig alltid  är utomhus. Men vissa dagar är det liksom skönare än andra. Nu återstår bara kontorsarbetet. När ska egentligen någon uppfinna en datorskärm som funkar utomhus i strålande sol? Jag hade köpt den direkt…

Och sist men inte minst: en liten film från Broloppet i lördags. Någon som är i bild?

4 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  16 juni, 2010 kl 12:10

  det finns skärm med solfilter och jag tror man kan köpa till en grej att ha på, fast jag vet inte vad det heter eller vad det kostar…

 • Svara
  Jenny
  16 juni, 2010 kl 14:47

  Låter underbart, bra jobb du har! :)

 • Svara
  Ellen - I gyllene löparskor
  16 juni, 2010 kl 19:35

  Hahah, nu JA är det härligt att jobba ute. Mindre härligt när det blåser snöstorm och är -15. ;-)
  Härligt pass det verkar ha blivit ändå, åh vad kul att ha en egen löpcoach! :-))

 • Svara
  Anna (orka mera)
  17 juni, 2010 kl 08:03

  Träningsglädje – ahhhh, en sån vill jag ha! Tänk att kunna sitta ute nu, det skulle ju vara värt precis HUR mycket som helst!!!

  Jenny – ja det är helt ok :)

  Ellen – när det är minus 15 jobbar jag inne… :)

 • Kommentera